Advertisement

Κερατέα Φωτιά / Ξέσπασε φωτιά στην Κερατέα - CNN.gr / Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Κερατέα Φωτιά / Ξέσπασε φωτιά στην Κερατέα - CNN.gr / Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.. Newsit ελλαδα φωτια στην κερατεα: Υπάρχει μεγάλος φόβος να μην περάσει το πύρινο μέτωπο στον εθνικό δρυμό σουνίου, όπου υπάρχει πυκνή βλάστηση με πεύκα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα.

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Κάτω από αντίξοες συνθήκες να περιορίσουν την φωτιά στην κερατέα και μάλιστα έχει γίνει η εκκένωση 4 οικισμών η τροχαία έχει. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι ...
Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι ... from www.greeceit.gr
Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους από τις 18 αυγούστου. .η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Υπάρχει μεγάλος φόβος να μην περάσει το πύρινο μέτωπο στον εθνικό δρυμό σουνίου, όπου υπάρχει πυκνή βλάστηση με πεύκα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24.

.η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Το 112 έχει στείλει μήνυμα εκκένωσης στους κατοίκους στο μαρκάτι, να. Κινητοποιήθηκαν από την πυροσβεστική επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Με εντολή του αρχηγού της πυροσβεστικής στέφανου κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα του δήμου λαυρεωτικής έθεσε σε συναγερμό την πυροσβεστική, η οποία επιχειρεί με ισχυρές επίγειες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα στον δήμο λαυρεωτικής. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής.

Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία.

Φωτιά στην Κερατέα: Ορατός από το διάστημα ο καπνός ...
Φωτιά στην Κερατέα: Ορατός από το διάστημα ο καπνός ... from www.ieidiseis.gr
Μαίνεται η φωτιά στο μαρκάτι κερατέας, απειλώντας σπίτια. Κινητοποιήθηκαν από την πυροσβεστική επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Newsit ελλαδα φωτια στην κερατεα: Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη.

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. .η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής, στην κερατέα. Ότι υπάλληλος του δήμου είδε τον οδηγό ενός λευκού αυτοκινήτου να βάζει φωτιά σε κάδο. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Υπάρχει μεγάλος φόβος να μην περάσει το πύρινο μέτωπο στον εθνικό δρυμό σουνίου, όπου υπάρχει πυκνή βλάστηση με πεύκα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τις 11 το πρωί στην περιοχή του μαρκάτι, στην κερατέα, του δήμου λαυρεωτικής και πλέον η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτη υποβοηθούμενη από τους ισχυρούς ανέμους. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Με εντολή του αρχηγού της πυροσβεστικής στέφανου κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη αφού οι φλόγες έχουν φτάσει στα σπίτια.

Φωτιά στην Κερατέα
Φωτιά στην Κερατέα from www.zougla.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τις 11 το πρωί στην περιοχή του μαρκάτι, στην κερατέα, του δήμου λαυρεωτικής και πλέον η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτη υποβοηθούμενη από τους ισχυρούς ανέμους. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Newsit ελλαδα φωτια στην κερατεα:

Newsit ελλαδα φωτια στην κερατεα: Κάτω από αντίξοες συνθήκες να περιορίσουν την φωτιά στην κερατέα και μάλιστα έχει γίνει η εκκένωση 4 οικισμών η τροχαία έχει. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα στον δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. #φωτια κερατέα, όπως φαίνεται τώρα από τη λούτσα#πυρκαγια pic.twitter.com/nmd96phbpm. Το 112 έχει στείλει μήνυμα εκκένωσης στους κατοίκους στο μαρκάτι, να. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και φτάνουν μέχρι 8 μποφόρ. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Που εχει διακοπει η κυκλοφορια. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Posting Komentar

0 Komentar