Advertisement

Mehmet Aydın Tosuncuk / 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın yakalanmak üzere olduğu ... : Gündeme bomba gibi düşen tosuncuk öldü haberi bir i̇nstagram hesabından paylaşıldı.

Mehmet Aydın Tosuncuk / 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın yakalanmak üzere olduğu ... : Gündeme bomba gibi düşen tosuncuk öldü haberi bir i̇nstagram hesabından paylaşıldı.. Tosuncuk olarak bilinen mehmet aydın'ın intihar ettiği iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Bu soruların yanıtları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Sık sık yer değiştirdiği belirtilen aydın'ın eski eşi ile birlikte lüks bir yatta olduğu görülüyor. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın, vatandaşları dolandırdıktan sonra milyonlarca lirayı alıp yurt dışına kaçmıştı. Tosuncuk olarak tanıtılan çiftlik bank kurucusu mehmet aydının yayınlandığı reklam filmleri, çiftlik bankın tüm reklamları ni.

Mehmet aydın, yaptığı videolu açıklamada, kısa süre içinde türk elçiliğine teslim olacağını söylemişti. Çiftlikbank üzerinden vatandaşları dolandıran mehmet aydın ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki çiftlikbank yoluyla insanları dolandıran. Peki, mehmet aydın yakalandı mı? Tosuncuk mehemt aydın teslim mi oluyor?

Tosuncuk Mehmet Aydın'ın foyasını eski CEO'su ortaya ...
Tosuncuk Mehmet Aydın'ın foyasını eski CEO'su ortaya ... from img.gazetevatan.com
Mahkemede 45 müşteki, alacaklı olduklarını belirterek sanıklardan şikayetçi olurken, tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın boy boy fotoğrafları yayınlandı. Çiftlik bankın sahibi mehmet aydın lakabı tosuncuk soyguncu uruguayda villasında yakalandı. Mehmet aydın bir diğer adıyla tosuncuk 2016 yılında, sosyal medya oyunu farmville'den esinlenerek kurduğu çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçtı. Tosuncuk mehmet aydın öldü mü? Peki çiftlikbank yoluyla insanları dolandıran mehmet aydın gerçekten intihar mı etti? Tosuncuk lakaplı mehmet aydın, vatandaşları dolandırdıktan sonra milyonlarca lirayı alıp yurt dışına kaçmıştı. Fotoğraflarda, hakkında kırmızı bülten çıkarılan mehmet aydın'ın lüks yaşamından kesitler yer alıyor. Tosuncuk olarak tanıtılan çiftlik bank kurucusu mehmet aydının yayınlandığı reklam filmleri, çiftlik bankın tüm reklamları ni.

Çiftlikbank üzerinden vatandaşları dolandıran mehmet aydın ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Tosuncuk olarak tanıtılan çiftlik bank kurucusu mehmet aydının yayınlandığı reklam filmleri, çiftlik bankın tüm reklamları ni. Kamuoyunda 'tosuncuk' olarak tanınan çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın'ın firar etmeden önceki yaşamına ait yeni. Son olarak ortaya çıkan iddiaya göre mehmet aydın'ın kiev'de kaldığı otelin 27. Kattan kendini aşağıya atarak intihar ettiği iddia edildi. Sanal çiftlik oyunu olan çiftlikbank'ı kurduktan sonra binlerce kişiyi dolandırıp güney amerika ülkesi uruguay'a kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, uzun sürenin ardından ortaya çıktı. Bu bilginin ardından sosyal medyada mehmet aydın'ın öldüğü yönünde iddialar ortaya atıldı. Tosuncuk lakaplı aydın, bindiği lüks arabalar, yatlar ve evler ile sık sık tartışma konusu olurken hakkında interpol aracılığı ile arama bülteni çıkarılmıştı. Görüntülerde tosuncuk eski eşiyle birlikte görülüyor. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ı ukrayna'da arıyor. Çiftlikbank üzerinden vatandaşları dolandıran mehmet aydın ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Fotoğraflarda, hakkında kırmızı bülten çıkarılan mehmet aydın'ın lüks yaşamından kesitler yer alıyor. Çiftlik bank mehmet aydın tosuncuk yakalandı yeni̇. Sosyal medyada yayılan intihar iddialarının ardından bu sorunun cevabı merakla son olarak da tosuncuk'un kiev'e gittiği iddia edilmişti.

Kattan kendini aşağıya atarak intihar ettiği iddia edildi. Tosuncuk mehmet aydın intihar ederek hayatını mı kaybetti? Kattan aşağı atlayarak yaşamına son verdi. Demirören haber ajansı 28.828 views11 months ago. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği anlar, kısa sürede sosyal medyada yayınlandı.

Çiftlik Bank'ın sahibi 'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın yeni ...
Çiftlik Bank'ın sahibi 'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın yeni ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Mehmet aydın bir diğer adıyla tosuncuk 2016 yılında, sosyal medya oyunu farmville'den esinlenerek kurduğu çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçtı. Peki, mehmet aydın yakalandı mı? Kattan kendini aşağıya atarak intihar ettiği iddia edildi. Dha, 'tosuncuk' lakaplı firari sanık mehmet aydın'a ait bazı görüntüler paylaştı. Tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın saklandığı otelde polis baskını sırasında 27. Bu soruların yanıtları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kamuoyunda 'tosuncuk' olarak tanınan çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın'ın firar etmeden önceki yaşamına ait yeni. Tosuncuk mehmet aydın öldü mü?

Tosuncuk lakaplı mehmet aydın, vatandaşları dolandırdıktan sonra milyonlarca lirayı alıp yurt dışına kaçmıştı.

Kattan aşağı atlayarak yaşamına son verdi. Youtube offical 14.485 views2 year ago. Tosuncuk olarak bilinen mehmet aydın'ın intihar ettiği iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Mehmet aydın'ın ukrayna'nın kiev kentinde lüks bir otelde kaldığı ve o otele ukrayna polisi tarafından operasyon düzenlendiği dedikodusu yayıldı. 132 bin kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan çiftlik bank'ın kurucusu 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ı ukrayna'da gördüğünü. Gündeme bomba gibi düşen tosuncuk öldü haberi bir i̇nstagram hesabından paylaşıldı. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın, vatandaşları aylardır aranan mehmet aydın'ın köşeye sıkıştığı öğrenildi. Bu bilginin ardından sosyal medyada mehmet aydın'ın öldüğü yönünde iddialar ortaya atıldı. Tosuncuk olarak tanıtılan çiftlik bank kurucusu mehmet aydının yayınlandığı reklam filmleri, çiftlik bankın tüm reklamları ni. Tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın saklandığı otelde polis baskını sırasında 27. Milyonlarca lirayla izin kaybettiren aydın'ın uruguay, paraguay ve brezilya gibi ülkelere kaçtığı belirlenmişti. 'mehmet aydın öldü mü?' sorusu da sosyal medyada en çok cevabı aranılan soru oldu. Kattan kendini aşağıya atarak intihar ettiği iddia edildi.

Çiftlik bank mehmet aydın tosuncuk yakalandı yeni̇. Mehmet aydın'ın ukrayna'nın kiev kentinde lüks bir otelde kaldığı ve o otele ukrayna polisi tarafından operasyon düzenlendiği dedikodusu yayıldı. Gündeme bomba gibi düşen tosuncuk öldü haberi bir i̇nstagram hesabından paylaşıldı. Görüntülerde, çiftlikbank'tan önce bulaşıkçı olarak çalıştığı ve rap müziğe ilgisinin olduğu ortaya çıkan mehmet aydın, ofisinde arkadaşlarına sözlerini. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ı ukrayna'da arıyor.

Tosuncuk Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim oldu
Tosuncuk Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim oldu from icdn.ensonhaber.com
Milyonlarca lirayla izin kaybettiren aydın'ın uruguay, paraguay ve brezilya gibi ülkelere kaçtığı belirlenmişti. Tosuncuk mehmet aydın öldü mü? Mehmet aydın, 31 mayıs 1991'de bursa'nın nilüfer ilçesinde doğdumehmet aydın'ın fatih adında bir ağabeyi vardır. Tosuncuk olarak tanıtılan çiftlik bank kurucusu mehmet aydının yayınlandığı reklam filmleri, çiftlik bankın tüm reklamları ni. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği anlar, kısa sürede sosyal medyada yayınlandı. Tosuncuk lakaplı aydın, bindiği lüks arabalar, yatlar ve evler ile sık sık tartışma konusu olurken hakkında interpol aracılığı ile arama bülteni çıkarılmıştı. Son olarak ortaya çıkan iddiaya göre mehmet aydın'ın kiev'de kaldığı otelin 27. Mehmet aydın bir diğer adıyla tosuncuk 2016 yılında, sosyal medya oyunu farmville'den esinlenerek kurduğu çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçtı.

Kamuoyunda 'tosuncuk' olarak tanınan çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın'ın firar etmeden önceki yaşamına ait yeni.

Sanal çiftlik oyunu olan çiftlikbank'ı kurduktan sonra binlerce kişiyi dolandırıp güney amerika ülkesi uruguay'a kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, uzun sürenin ardından ortaya çıktı. Kattan kendini aşağıya atarak intihar ettiği iddia edildi. Suhulettin hıdır 208.991 lượt xem3 năm trước. Türkiye'nin çiftlik bank olayıyla binlerce insanı dolandırmasıyla tanıdığı 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Mehmet aydın'ın yurt dışında sürdüğü lüks yaşama dair yeni görüntüler de ortaya çıktı. 'mehmet aydın öldü mü?' sorusu da sosyal medyada en çok cevabı aranılan soru oldu. Milyonlarca lirayla izin kaybettiren aydın'ın uruguay, paraguay ve brezilya gibi ülkelere kaçtığı belirlenmişti. Tosuncuk olarak bilinen mehmet aydın öldü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Instagram.com/darkwebhaber sosyal medya hesabından paylaşılan ancak hemen ardından silinen paylaşımda mehmet aydın intihar etti haberi şu şekilde yer aldı Sosyal medyada yayılan intihar iddialarının ardından bu sorunun cevabı merakla son olarak da tosuncuk'un kiev'e gittiği iddia edilmişti. Dha, 'tosuncuk' lakaplı firari sanık mehmet aydın'a ait bazı görüntüler paylaştı. Mehmet, aydın, yeni, video, mehmet aydın yeni video, yeni şarkı, çiftlik bank, tosun, tosuncuk, rap şarkı, son video tosuncuk lakaplı mehmet aydın, vatandaşları dolandırdıktan sonra milyonlarca lirayı alıp yurt dışına kaçmıştı. Çiftlik bank mehmet aydın tosuncuk yakalandı yeni̇.

Mehmet aydın, yaptığı videolu açıklamada, kısa süre içinde türk elçiliğine teslim olacağını söylemişti mehmet aydın. Sık sık yer değiştirdiği belirtilen aydın'ın eski eşi ile birlikte lüks bir yatta olduğu görülüyor.

Posting Komentar

0 Komentar